invatati! invatati? invatati!?
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

invatati! invatati? invatati!?

Aici puteti discuta despre problemele obisnuite ale voastre, puteti cere ajutor, puteti da ajutor si sfaturi ... si nu numai!

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

pentru cei de clasa a VI-a

In jos 
+3
onixit
daniel
Admin
7 participanți
AutorMesaj
Admin
Admin
Admin

Data de înscriere : 15/02/2009

pentru cei de clasa a VI-a Empty
MesajSubiect: pentru cei de clasa a VI-a   pentru cei de clasa a VI-a Icon_minitimeLun Feb 16, 2009 11:55 am

V. Pentru a determina volumul unei piese din plumb aceasta se suspendă de un dinamometru. Indicaţia dinamometrului este 5,5 N. Ce volum are piesa? (ρP = 11300 kg/m3, g = 9,8 N / kg)

Doi biciclişti pleacă simultan din localităţile A şi B unul spre celălalt. Primul face în medie 17 km într-o oră, iar al doilea doar 13 km. După cât timp şi la ce distanţă de A se vor întâlni, dacă distanţa dintre A şi B este de 60 km ?

...si cateva chestiuni teoretice. Una din aceste probleme nu se va regasi pe fila de test!!! Care?!!!
Sus In jos
https://movilitaelevi.forumgratuit.ro
daniel

Data de înscriere : 16/02/2009

MesajSubiect: sun grele   pentru cei de clasa a VI-a Icon_minitimeLun Feb 16, 2009 5:45 pm

problemele sunt greafoarte grele
lol!
cyclops
Idea
Sus In jos
onixit

MesajSubiect: Re: pentru cei de clasa a VI-a   pentru cei de clasa a VI-a Icon_minitimeLun Feb 16, 2009 6:08 pm

:O:O:O...detest genu de probleme k alea q biciclistu...niciodata n am intzeles qm se rezolva...printr-a VI-a krek stiam j yo sa rezolv...da cert e k le detestam... Razz bafta copii...Smile)) Razz

sa ploua q 3333333333333333333:))...glm...bafta...loool
Sus In jos
cK / the goOd M@ster

cK / the goOd M@ster

MesajSubiect: :((((((((((((((   pentru cei de clasa a VI-a Icon_minitimeLun Feb 16, 2009 9:22 pm

Aia cu biciclistii e usoara si frumoasa da prima e ffff grea:( Evil or Very Mad
Sus In jos
L3xxa

L3xxa

MesajSubiect: Re: pentru cei de clasa a VI-a   pentru cei de clasa a VI-a Icon_minitimeLun Feb 16, 2009 9:43 pm

mda yo shi asha la fizik nam fost niciodata buna asha k ...Wink)
Sus In jos
cK / the goOd M@ster

cK / the goOd M@ster

MesajSubiect: :((((((((((((((((((   pentru cei de clasa a VI-a Icon_minitimeSam Feb 21, 2009 8:49 pm

a fost testul si creka am luat 9:( si asta e na ce sa fac daca nu am terminat prob. asta e succes la testul urmator:) cheers
Sus In jos
madalina_thebestgirl5

madalina_thebestgirl5

Varsta : 28

MesajSubiect: Re: pentru cei de clasa a VI-a   pentru cei de clasa a VI-a Icon_minitimeMier Feb 25, 2009 2:12 pm

ehhh...pana la urma s'au luat note bune Very Happy cea mai mare nota a fost 9...Sad io am luat 8 da poate data viitoare o sa iau mai mult Very Happy Smile) da cea mai mik a fost 1 Smile)=)) lol!
Sus In jos
kristynutza

MesajSubiect: cea mai "mare" nota;))   pentru cei de clasa a VI-a Icon_minitimeMier Feb 25, 2009 9:04 pm

Smile)cik cea mai "mare " nota a fost 1:)) Twisted Evil
dak mai punea domn`profesor un 0 langa 1 iesea 10!! Very Happy
Wink Wink
da de unde 10 la fizica?Smile)
trebuie sa-ti mearga cerebelul:))=)) Cool
Sus In jos
madalina_thebestgirl5

madalina_thebestgirl5

MesajSubiect: Re: pentru cei de clasa a VI-a   pentru cei de clasa a VI-a Icon_minitimeMier Mar 04, 2009 7:14 am

trebuie sa tzi se aprinda beculetzul Razz numai k la mn credk s'a ars Very Happy Sad Smile)
Sus In jos
madalina_thebestgirl5

madalina_thebestgirl5

MesajSubiect: Re: pentru cei de clasa a VI-a   pentru cei de clasa a VI-a Icon_minitimeMar Mar 10, 2009 4:53 pm

mie la prima problema mi'a dat tot punctajul! SmileSmileSmile
Sus In jos
kristynutza

MesajSubiect: ...j ce?...   pentru cei de clasa a VI-a Icon_minitimeMar Mar 10, 2009 5:07 pm

j ce?>Razz>Razz
ce te lauzi?Neutral
glumeam:))Smile)
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: pentru cei de clasa a VI-a   pentru cei de clasa a VI-a Icon_minitime

Sus In jos

pentru cei de clasa a VI-a
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» pt clasa a 7-a
» pt cei de clasa a 7-a
» pt clasa a viiia
» pentru incepatori!!! 100%
» teme pentru acasa

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum